Str. Matei Basarab, Nr.71, Râmnicu Sărat

Întrebări frecvente

Citește întrebările frecvente după aceea lasă un mesaj.

În funcţie de specificul operaţiei, de complexitatea ei şi în unele cazuri, de materialele utilizate, costurile vor fi stabilite de către medicul chirurg, după prima consultaţie. În cazul în care doriţi să aflaţi preţul de pornire pentru o anumită intervenţie, vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau sa ne lăsați un mesaj!

Majoritatea specialiștilor consideră că, în timpul sarcinii, ar trebui făcute controale:
• lunar, între săptămânile 4 și 28
• la două săptămâni, între săptămânile 28 și 36
• săptămânal, după 36 săptămâni și până la naștere
După vârsta de 35 ani sau în cazul sarcinilor cu risc, controalele ar putea fi mai dese.

La consultație, Doctorul consultant va trece prin fișa personală „Istoric medical” (care se completează înainte de consultație) și va adresa întrebări suplimentare acolo unde este necesar. După această primă etapă, pacientul își exprimă cerințele, iar medicul face o sinteză a opțiunilor, după caz. Există posibilitatea de a vedea poze cu exemple similare. Pe tot parcursul consultației sunteți îndreptățit să adresați întrebări sau să reveniți asupra lucrurilor/aspectelor care nu vă sunt suficient de clare. Înainte de a pleca, puteți cere/primi un pachet de informații cu privire la procedura dorită. Este important să alocați timp de gândire și să înțelegeți ce presupune intervenția/ tratamentul. Numai după ce decizia a fost luată, contactați personalul clinicii pentru următoarea programare. Orice întrebare este discutată în detaliu. Astfel, odată ce detaliile sunt înțelese, pasul următor este de a stabili data intervenției.

În funcție de gradul de ocupare al medicilor, primirea unui răspuns poate dura câteva zile. Există cazuri în care aceste termene pot fi depășite, de exemplu atunci când medicii trebuie să întrebe cu un coleg pentru a vă putea da un răspuns exact și complet.

Avem o echipă de medici gata să vă ajute în majoritatea problemelor de sănătate. Lista o puteți găsi aici. Dacă problema dumneavoastră medicală se află în afara ariei de expertiză a medicului la care a fost alocată fișa dumneavoastră, acesta își va întreba colegii din spital în încercarea de a vă ajuta.

Există două posibilități de a vă programa pentru un serviciu medical la AmaMed Expert Center:

 1. Sunați la numărul unic de telefon  0764 903 283. Operatorii AmaMed Expert Center vă vor prelua datele personale și vă vor ajuta să stabiliți o dată convenabilă pentru programare, la medicul și specialitatea dorită. 
 2. Accesați pagina „Programare” de pe site-ul www.amamedexpertcenter.ro, completând datele personale, specialitatea dorită. Veți fi contactat în cel mai scurt timp de un operator AmaMed Expert Center pentru confirmarea programării.

Vă rugăm să sosiți cu 10 minute înainte de ora programării, pentru a vă fi preluate datele la recepție.

În aceste situații, vă rugăm să sunați la numărul de telefon  0764 903 283. După preluarea numelui dumneavoastră, un operator AmaMed Expert Center va anula programarea sau o va modifica, în funcție de dorința dumneavoastră și disponibilitatea în programul medicilor.

Pacienţilor incluşi în studiu, li se va respecta cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale, accesul la acestea fiind rezervat doar echipei de investigatori.

Toate datele care vor face referire la studiu vor folosi doar iniţialele pacienţilor.

Trimite un mesaj
  Informații

  Info

  T. 0764 903 283
  E. office@amamedexpertcenter.ro

  S.c. Ama Med Expert Center S.r.l.
  Adresă: Str. Matei Basarab, Nr. 71,
  Râmnicu Sărat, Jud. Buzău, România.

  C.U.I. 36739560
  Înregistrare ORC: J10/1088/2016

  Purtător de cuvânt:

  Dr.  Oprea Nadia

  T. 0764 903 283
  E. amamed2017@gmail.com

  Program

  • Luni: 7:30 – 19:30
  • Marți: 7:30 – 19:30
  • Miercuri: 7:30 – 19:30
  • Joi: 7:30 – 19:30
  • Vineri: 7:30 – 19:30
  • Sâmbătă: 7:30 – 13:00
  • Duminică: Închis

  Program audiențe

  Administrator

  Dr. Oprea Nadia

  • Miercuri: 16:00 – 17:00

  Director Medical

  Dr. Oprea Nadia

  • Miercuri: 17:00 – 18:00

  Director Economic

  Ec. Bițianu Aurelian

  • Miercuri: 17:00 – 18:00